2011. április 27., szerda

Lódi Kata: Katalizátor - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! KatalizátorA könyv listaára: 3450 Ft. Leírás:
Hogy egy naplóból könyv lesz? Miért ne? Ki mondta, hogy azt nem lehet? Lehet, hogy ez így vakmerően naiv gondolat, főleg egy nyúltól, na de a nyúl nem fél. - állítja kötete fülszövegében a magát nyúl-lánynak, később katalizátor nyúlnak tituláló, a lapokon következetesen ama bizonyos rajzfilmbéli Bob nyuszi bőrébe bújó (és minden szereplőt különféle találó nyuszikarakterekbe költő) szerző, aki (ahogy utalt is rá) alapul saját, éveken át szorgosan körmölt feljegyzései alapján írta meg élete eddigi krónikáját. Noha az általa számlált esztendők száma annyira azért még nem sok - idén töltötte be harmincnegyedik évét -, a vele megtörtént események (csodálatos gyermekkora, édesanyja elvesztése, szerelmi hullámvasutazása, Kicsi Bob születése, karrierépítése, önmaga keresése stb. ) száma és jelentősége nagy, továbbá rengeteg olyan tanulságot hordoznak, aminek az olvasók is hasznukat vehetik, amellett, hogy együtt nevetve, együtt sírva - együtt érezve - követik végig ezt a korántsem gyáva nyúl-történetet. ISBN: 978-963-08-0003-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 000 Ft

Az aukció vége: 2011-04-30 09:52
. Lódi Kata: Katalizátor - Jelenlegi ára: 3 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése