2011. augusztus 29., hétfő

Új ROCHE Accu-Chek Active vércukormérő készlet gar - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

ROCHE Accu-Chek Active vércukormérő készlet.
Új temék, bontatlan csomagolásban, magyar nyelvű használati utasítással. A termékhez ÁFA-s számlát és jótállási jegyet mellékelek.
Személyes átvételre Budapesten a Blaha Lujza téren van lehetőség, vagy igény esetén postán is elküldöm a terméket a mindenkori díjszabás szerint, törés mentesen csomagolva. A postázást az utalás megérkezését követő napon tudom teljesíteni, akár elsőbbséggel is, illetve a munkahelyre is lehet kérni a küldeményt. Amennyiben valamelyik OTP fiókban befizetik a Vaterás értesítő e-mailban megadott számlára a termék árát, akkor a fizetés azonnal teljesül, és ez meggyorsítja a postázást.
Termékleírás:
Az Accu-Chek Active vércukormérő napjaink egyik legkorszerűbb készüléke, amelynek segítségével Ön egyszerűen és megbízhatóan ellenőrizheti vércukrának alakulását. A készülékre a gyártó 6 év teljes körű garanciát vállal az eladás dátumától számítva.
A mérőeszköznek mindössze 5 másodpercre van szüksége a pontos mérési eredmény kijelzésére. A mérés pontosságát laboratóriumi vizsgálatokkal is ellenőrizték. Egyszerű kezelhetőség, nagy kijelző.
Új megjelénési forma!
Jellemzők:
Egyszerű kezelhetőség.
Egyszerű, megbízható kódcsipes kódolás
Automatikus ki- és bekapcsolás
Kis vérminta: 2 ľl. 1 - 2 μ l vérből automatikusan mér
mérési tartomány: 0, 6 - 33, 3 mmol/l
kódolás: manuális, 10 - 474-ig
Eredmény két lépésben: vér-cseppentés, leolvasás
Készüléken kívüli felcseppentés lehetséges
Laboratóriumi pontosságú eredmény
Rövid mérési idő: 5 mp.
Könnyen tisztítható.
Memória: 200 mérési eredmény automatikus tárolása, dátummal és időponttal.
Beépített átlagolás. Automatikus átlagszámítás az utolsó 7 és 14 napra
Infravörös csatlakozó PC-hez.
Modern forma.
Az indulókészlet tartalma: Accu-Chek Active vércukormérő elemmel, tartó-tok, 10 db Accu-Chek Active tesztcsík, Accu-Chek Softclix ujjbegyszúró, 10 lándzsa, részletes és rövid hastnálati útmutató, jótállási jegy.
A készülékhez lehet különvásárolni a Vaterás oldalamon 50 db-os Accu-Chek Active tesztcsíkot, és lándzsát is. A kiegészítő termékeket a készülékhez hasonlóan nagyon kedvező áron kínálom. Ha a készülékhez megrendeli a tesztcsíkot és/vagy a lándzsát is, akkor a postaköltség ugyanannyi, 580 Ft ajánlott levélként feladva.



Jelenlegi ára: 7 500 Ft

Az aukció vége: 2011-09-15 14:26
. Új ROCHE Accu-Chek Active vércukormérő készlet gar - Jelenlegi ára: 7 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése